BI's Jyllandsserie-damer spillede søndag 2-2 hjemme mod Nibe.

BI-kvinder er godt med i Jyllandsserien

09. april 2024 kl. 14:00

BRØNDERSLEV: BI's ny-oprykkede Jyllandsserie-damer har fået en pæn start på sæsonen. I premieren skærtorsdag blev det til en sejr på 1-2 ude over Aalborg Chang. Søndag hentede holdet så et enkelt point via 2-2 hjemme mod Nibe Boldklub.

BI i røde bluser havde godt tag på gæsterne gennem det meste af kampen.

På den hurtige kunstgræsbane måtte Brønderslev ellers se gæsterne bringe sig i front efter blot 11 minutter. Rikke Nicolajsen sendte et langskudmål i netmaskerne efter en lidt sløj forsvarsindsats af hjemmeholdet. Føringen holdt dog kun i 11 minutter. Så bragte Anne Philipsen balance i regnskabet via oplæg fra Line Bering. Siden overtog Brønderslev mere og mere af spillet og et karter efter pausen gjorde samme Anne Philipsen det fortjent til 2-1.

Efter to runder er Brønderslev nummer 2 i puljen.

Denne gang på oplæg af Nanna Bro Jensen. Målet så længe ud til at blive kampafgørende. BI var i god kontrol, men i det 90. minut glippede sejren. Mathilde Rask Madsen sørgede for Nibes udlignende fuldtræffer.

Det til trods kan BI-spillerne dog være godt tilfredse med tingenes tilstand. Efter to runder er holdet nummer 2 i puljen. Kun overgået af Vejgaard Boldklub. Brønderslev spiller lørdag hjemme mod Fortuna Hjørring.