Der jubles over endnu en scoring. Sejren blev på 7-2 over FC Skanderborg. Foto: Privatfoto
Mennesker

Tommel op til U13-drenge

03. juni 2021 kl. 06:00

I lørdags var U13 drengene fra Team Østvendsyssel atter i kamp. Modstanderen var FC Skanderborg, som tog imod på en yderst velplejet fodboldbane på Vestergadeanlægget i Skanderborg.

Team Ø drengene havde selvtilliden i orden efter sidste weekends 5-1 sejr over GUI/SGF fra Aarhus, og det var da også gæsterne, der lagde bedst ud med en scoring af Tristan Pedersen med assist af Marius HK. FC Skanderborg svarede dog hurtigt igen og scorede 2 minutter efter til 1-1 uden chance for keeper Mathias Pedersen.

Team Ø fik dog tilkæmpet sig flere store muligheder, hvor marginalerne desværre ikke var med gæsterne. Særligt havde Team Ø’s Noah Dodensig et par store chancer, men hjemmeholdet klarede frisag. Team Ø fik kort efter et hjørnespark, som William Kjeldahl sparkede direkte i mål, og få minutter senere bliver samme William Kjeldahl sendt i dybden af Marius HK, og den hurtige kantspiller scorede sikkert til 1-3. Duoen når at gentage succesen, og Team Ø kan gå til pause med stillingen 1-4 til trods for en periode, hvor holdet var reduceret til 10 mand på grund af et gult kort til Oskar T. Jensen.

Hjemmeholdet startede anden halvleg bedst og reducerede til 2-4 allerede efter 3 minutter. Kampen bølgede herefter frem og tilbage, hvor begge hold forsøgte at få overtaget på midtbanen. Et kvarter inde i anden halvleg opsnappede Rasmus Dalgaard bolden på midten og efter en særdeles flot solotur gennem FC Skanderborgs forsvar, sendte han bolden i mål til 2-5. Team Ø fortsatte presset, og i kampens sidste minutter kunne Oskar T. Jensen gøre det til henholdsvis 2-6 og 2- 7 efter assists fra Tristan Pedersen og William Kjeldahl.

Team Østvendsyssel ligger på tredjepladsen i puljen med 1 point op til IF Lyseng på andenpladsen og 8 point op til AaB på førstepladsen.