Team Østvendsyssels U13 drenge vandt også søndagens træningskamp sikkert. Foto: Privatfoto
Mennesker

Stadig grund til optimisme hos Team Ø

FODBOLD: Team Østvendsyssels U13 drenge vandt også søndagens træningskamp

25. marts 2021 kl. 06:00

Det blev en lang tur hjem for Herning Fremad efter søndagens kamp mod Team Østvendsyssels U13 drenge i Liga2 på Dronninglund Stadion. Team Ø var allerede fra kampens start særdeles pågående, og både hjemmeholdets William Kjeldal og Mikkel Kristensen spillede sig igennem til flere afslutninger. Sidstnævnte kunne efter bare 7 minutters spil sende bolden ind bag Herning Fremads keeper til 1-0.

Herning Fremad udlignede dog til 1-1 få minutter efter på et frispark fra distancen, hvilket kun ansporede hjemmeholdet til at presse yderligere på. Det gav pote, idet William Kjeldal og Rasmus Dalgaard scorede til henholdsvis 2-1 og 3-1 med få minutters mellemrum. Team Ø kunne derfor gå til pause med en 3-1 føring efter en flot 1. halvleg.

2. halvleg var kun et par minutter gammel, da William Kjeldal brød igennem i højre side af Hernings straffesparksfelt og fandt en fri Oskar T. Jensen, som kunne gøre det til 4-1. William Kjeldal scorede endnu et mål, mens Herning nåede at reducere to gange, inden kampens dommer fløjtede af til slutresultatet 5-3 til Team Ø.

Næste weekend går turen til Hjørring IK, hvor U13 mandskabet spiller den sidste kamp i træningsturneringen.