Brønderslev i røde bluser tabte lørdag 3-4 hjemme mod Vejgård. Foto: Allan Mortensen
Mennesker

Brønderslev tabte i tæt affære - men er stadig godt med

07. juni 2021 kl. 10:00

Selv om oprykkerne fra Brønderslev lørdag måtte se sig besejret 3-4 hjemme mod Vejgaard i fodboldens serie 1, så er holdet fortsat godt med. Brønderslev er nummer tre med 16 point for 8 kampe.

Holdet har tilmed to kampe til gode i forhold til nummer et og to fra Aabybro og Sulsted.

Det så også længe lovende ud for Brønderslev i lørdagens dyst. Værterne gik til pausen med en føring på 3-2 efter en ganske jævnbyrdig 1. halvleg. Efter pausen blev det til flere nærgående forsøg, men gæsterne var alligevel skarpest. Med to mål i henholdsvis det 52. og 60. minut afgjorde Holger Durhuus affæren.

Allerede onsdag aften har BI mulighed for at revanchere nederlaget. Her spiller holdet ude mod bundproppen fra Hjørring IF.