ØBI fik uafgjort

Serie 4 hold spillede uafgjort mod BI

17. september 2018 kl. 12:56

Ø. BRØNDERSLEV: Ø. Brønderslev Idrætsforenings førstehold i Serie 4 spillede lørdag eftermiddag 2-2 ude mod BI (Brønderslev Idrætsforening) og fik dermed et enkelt point med hjem fra topkampen på Arena Kop og Kande i Brønderslev.

ØBI-drengene kom skidt fra start i den svære udekamp, BI kom foran allerede efter fem minutters spil ved Jacob Andersen, og knap 25 min senere stod der så 2-0 til værterne, efter at Tariq Kayed havde sat bolden ind bag ØBI keeper Tobias Toft Larsen, denne stilling holdt halvlegen ud.

Men ØBI kom flot tilbage i kampens anden halvleg, først reducerede Mads Hansen assisteret af Jacob Stavad, til 2-1 knap ti minutter efter pausen, og i kampens ekstratid satte Alexander Feshchenko et oplæg fra Mads Hansen ind bag en sagesløs BI keeper, og uafgjort 2-2 var dermed en realitet.

Dermed delte klubberne point, og ØBI er nu placeret på rækkens tredjeplads med 13 point, BI er nummer to med 14 point og endelig er Ø. Vraa nummer et med 17 point, alle for syv spillede kampe.

Næste opgave for ØBI-drengene og trænerduoen Jørgen Jøsse Larsen og Mogens Thomsen er lørdag 22. september, hvor Syvsten tager imod kl. 13.30 på Syvsten Stadion.