Hals i hvide bluser kom bagefter få sekunder efter pausen. Foto: Allan Mortensen
Livet her

Hals måtte nøjes med uafgjort

Serie 2 herrer fik ét point hjemme mod bundproppen fra ”Nordens Paris”

18. september 2019 kl. 06:32

HALS: Selv om Hals for tiden spiller med om førstepladsen i puljen, så måtte serie 2-herrerne forleden nøjes med ét point hjemme mod bundproppen fra ”Nordens Paris”. 3-3 endte opgøret efter nogle dyre minutter for Hals henholdsvis lige før og efter pausen.

I det 34. minut kom hjemmeholdet ellers i front via en scoring af Besart Zogaj. Hals havde i denne periode styr på begivenhederne og kunne et par gange have nettet yderligere.

Kort inden sideskiftet vendte kampen, da gæsterne udlignede via et velgennemspillet angreb. 2. halvleg var blot få sekunder gammel, inden Hals var bagud, og da det et par minutter senere blev 3-1, så det sort ud for værterne.

Hals rystede dog modgangen af sig og kom flot igen på en fornem fuldtræffer af Mads Holst Johnsen. Et vedvarende pres gav sig ti minutter før tid udslag i en velfortjent udligning, da Besart Zogaj atter fandt vej til netmaskerne.

Tættere på sejren kom Hals dog ikke, men med det ene point er holdet fortsat med i topstriden.