Hals fik point i premieren

Nyoprykkerne havde godt greb om spillet

01. april 2019 kl. 11:12

HALS: Nyoprykkerne fra Hals fik en pæn start på eventyret i serie 2. Lørdag blev det hjemme til 2-2 mod B52 efter en sen udligning.

Værternes nye træner, Anders Langeland, havde forinden set sit hold arbejde godt i en match, hvor B52 lagde bedst fra land og fortjent fik scoret efter 19 minutter spil. Målet vækkede dog hjemmeholdet, der blot 4 minutter efter skabte balance via en flugter af Benjamin Sørensen. I den resterende del af 1. halvleg havde Hals godt greb om tingene. Holdet havde flere gode tilbud, og fik ligeledes lukket af i forsvaret.

Efter pausen var billedet det samme. B52 var dog hele tiden småfarlige, og knap midtvejs i halvlegen bragte gæsterne sig atter i front. Længe så det ud til at ende 1-2, men i det 90. minut fik Hals udbytte af den vedvarende tro på tingene. Indskiftede Malthe Aabenhus satte bolden i kassen til stor jubel blandt såvel medspillere som det talstærke hjemmepublikum.

Hals skal atter i aktion på søndag. Her møder holdet Nørresundby FB – ligeledes i Hals.