Hals er stadig med i toppen

Med sejren over Gug i serie 2 er Hals nummer to med 12 point på kontoen

01. september 2019 kl. 06:49

HALS: Selv om serie 2-herrerne fra Hals midt i ugen måtte afgive førstepladsen til Aalborg Freja efter et 0-2-nederlag, så er holdet fortsat godt med i tabellen.

Lørdag vandt Hals 2-1 hjemme over Gug Boldklub og er dermed nummer to med 12 point på kontoen.

Det lignede ellers længe endnu en nedtur efter en tidlig Gug-føring allerede i det 3. minut. Gæsterne havde godt tag i spillet og var i store periode dominerende. Hjemmeholdet bevarede dog gejsten og kom langsomt bedre med. Efter sidebyttet blev det til flere store tilbud, og end ikke et gult kort midtvejs til Niclas Momme kunne sætte en stopper for HfS-offensiven. Med kun ti mand på banen sparkede Sofus Brønnum i det 73. minut udligningen i kassen. Og 3 minutter senere lagde samme Sofus Brønnum op til Besart Zogajs afgørende fuldtræffer til stor jubel for det talstærke hjemmepublikum.

Hals møder lørdag Storvorde/Sejlflod på udebane.