Hals-drenge videre i skoleturneringen

22. september 2018 kl. 11:15

Drengene fra Hals Skole trak det længste strå, da der fredag var lokalbrag i Ekstrabladets Skolefodboldturnering. Hjemme tog Hals imod Gandrup Skole, og med en sejr på 6-4 efter straffesparkskonkurrence er Hals klar til tredje runde.

Det holdt ellers hårdt for hjemmeholdet, der trods en god start kom bagud midtvejs i første halvleg. Her nettede Mathias Mølgaard med et fladt skud fra distancen. Selv om Hals havde flere tilbud og vinden i ryggen, lykkedes det ikke holdet at blive rigtigt farlige. Og da Gandrup efter sidebyttet fik fordel af blæsten, blev der i den sidste halve time lagt yderligere pres på værterne. Magnus Bech ville det imidlertid anderledes. Efter en solotur i det 40. minut fik han ad to omgange ekspederet bolden i mål til udligning. Scoringen tog dog ikke modet fra Gandrup, som fortsatte med at presse på. Gæsterne burde måske have afgjort kampen på muligheder til både Mathias Mølgaard og Victor Batsberg.

Stillingen holdt dog kampen ud og i den efterfølgende straffesparkskonkurrence var Hals altså skarpest. Holdet nettede på alle forsøg, og da målmand Magnus Cocks parrerede Gandrups næstsidste forsøg lå afgørelsen i fødderne på Andreas Møller. Han omsatte sikkert tilbuddet fra 11-meterpletten til stor forløsning for såvel holdkammeraterne som for de mange hjemmepublikummer fra Hals Skole.