Brønderslev i røde bluser måtte lørdag gå fra banen med det første nederlag i denne sæson.

Første nederlag til BI

05. maj 2024 kl. 08:40
Opdateret kl. 11:00

Efter fem kampe uden nederlag, så kom serie 1-herrerne fra Brønderslev lørdag ned på jorden. BI tabte hjemme 1-2 mod Frederikshavn FI, men trods nederlaget opretholdes andenpladsen i tabellen. Brønderslev har således 11 point, alt imens netop Frederikshavn ligger nummer 3 med 10 point.

Hjemmeholdet havde ellers ganske godt tag i gæsterne gennem det meste af opgøret. Værterne sad i lange perioder på spillet, men manglede også snert i afslutningerne.

BI sad på det meste af spillet.

Thawng Hlawn Ceu bragte gæsterne i front efter 14 minutter. Kort efter udlignede Rolf Glavind for Brønderslev inden Thawng Hlawn Ceu i det 32. minut atter var på pletten til frederikshavnernes fordel.

Siden stod der Brønderslev på det meste. Værterne pressede på gennem det meste af 2. halvleg, men fik altså aldrig senere udbytte af overvægten.