DM i jagtskydning for hold afholdt i Hjallerup

JAGTSKYDNING: Hjallerup Jagtcenter lagde baner til DM i jagtskydning, hvor det blev til flotte placeringer for lokale skytter

09. august 2021 kl. 07:33

Hjallerup Jagtcenter er et af landets bedste, når det gælder flugtskydning, så det var derfor helt naturligt, at Dansk Flugtskydnings Forbunds mesterskabsskydning 2021 fandt sted på centret på Kærsgård Engvej lidt syd for Hjallerup.

Stævnet startede søndag kl. 8.30 og fortsatte hele dagen, før man havde fundet frem til mestrene. Der var tale om holdskydning med fire deltagere på hvert hold. I alt deltog 132 skytter fra hele landet. Den enkelte skytte afgav skud i to serier med 40 duer hver gang, så det var over 1.000 skud, der blev affyret under mesterskaberne.

Efter endt skydning kan skytterne forlade skydepladsen og vente på resultatet. Foto: Jørgen Ingvardsen

Der var fem lokale hold med fra Hjallerup Jagtforening, og de klarede sig alle flot.

- Vi kan kun sige, at det var en flot medaljehøst til Hjallerup, sagde foreningens næstformand, Christian Nørgaard, da stævnet var afsluttet, og han kunne slappe lidt af oven på et par hektiske døgn.

- Det har været en varm, men god dag. Vi frygtede regnvejr og skybrud, men fik kun 15 dråber ved middagstid, så det har været fint. Vi er meget tilfredse med afviklingen af mesterskaberne, og det er deltagerne også, sagde han.

Hjallerup oldboyshold vandt sin række og blev samlet nummer tre ved DM. Dameholdet fik en fornem andenplads, og juniorholdet vandt sin række.